Grill ételek háttér
kukk

Receptverseny

Várjuk legjobb receptjeid

Továbbra is várjuk a Könnyű gyors receptek a Népszerű receptek és a Fincsi sütik közös receptversenyére a receptpályázatokat!
Ha te is részt vennél a versenyen, az elkészült remekműved fotózd le és töltsd fel - egy egyszerű regisztráció után - a www.konnyugyorsreceptek.huoldalra. (Feltöltéskor ügyelj a kötelező adatok kitöltésére!)
A nyerteseket könyvekkel jutalmazzuk.
További részleteket és a szabályzatot lentebb elolvashatod.

Recept versenyek

Aktuális verseny | 43. verseny | 42. verseny | 41. verseny | 40. verseny | 39. verseny | 38. verseny | 37. verseny | 36. verseny | 35. verseny | 34. verseny | 33. verseny | 32. verseny

35. verseny nyertesei

A versenyben részt vevő receptek

Verseny szabályzat

A Játék Szervezője a Könnyű gyors receptek a Fincsi sütik és a Népszerű receptek kiadványok kiadója.
A Játék 2015. augusztus 1-én kezdődött, és folyamatosan, határozatlan ideig tart.
A 43. receptverseny 2023. december 31-ig tart.
A nyerteseket könyvekkel (amelyek lehetnek szakács, kertészeti, szépséggel és egészséggel kapcsolatos témájúak) jutalmazzuk.

A Játék menete
Szabályos pályázatnak minősül a www.konyugyorsreceptek.hu oldalon a regisztrációs adatlap pontos kitöltése után feltöltött valamennyi ételfotó és a hozzá tartozó leírás. Csak saját készítésű fotókat lehet feltölteni! TILOS honlapokról levett, könyvekben, újságokban megjelent fotókat feltölteni, amelyeknek szerzői joga más tulajdonában áll.
A pályázatokat folyamatosan várjuk.
Egy játékos korlátlan számú pályázatot küldhet be. A pályázók közül szakmai zsűrink és a látogatók által kiválasztásra kerülnek a legjobb receptek az alábbiak szerint:

1. nyeremény, könyv: a látogatók által leadott szavazatok alapján a legjobbnak minősített recept nyer. Lezárás után azonnal látható az eredmény.
2. nyeremény, könyv: szakmai zsűrink kiválasztja az adott hónap 2-4 legjobb receptjét. A receptek közül egy másik, - véletlenszerűen kiválasztott - szakmai zsűri választja ki szavazata alapján a legjobbnak ítélt receptet. Ennek a zsűrinek bárki a tagja lehet, aki regisztrált oldalunkon és/vagy receptjeivel már színesítette oldalunkat, és kiadványainkat. Lezárás után látható az eredmény.

Eredményhirdetés:
A Szervező a nyertesek értesítését a Játékos által a játékfelületen megadott e-mail címen kísérli meg. A Szervező kizárja felelősségét abban az esetben, ha a nyertesek adataik pontatlansága vagy változása miatt nem értesülnek a nyereményről.
Az ajándék másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható. Amennyiben a nyertes fiatalkorú, az ajándék átvételére törvényes képviselője jogosult. A nyereményadót a szervezők fizetik.

A Szervezők fenntartják a jogot, hogy ismertessék a nyertes nevét a honlapon és/vagy a kiadványaikban. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, az Ön által megadott keretek között kezeljük és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, az Ön hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.
A Szervezők fenntartják a játékszabályzat változtatásának jogát.

A résztvevő által tett nyilatkozatok
A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem:
A játékszabályzatot tudomásul vettem, az abban foglaltakat megtartom.
A Játék résztvevői, részvételükkel jelen jognyilatkozattal elfogadják a hivatalos játékszabályt. A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a Ptk. vonatkozó szabályai irányadók. A játékszabály módosításának jogát a Szervezők fenntartják.

2015. augusztus 1.

2018. január 1.

Kövess minket a Facebookon is!