megtekintve: 2 479 alkalommal
elkészítve: 72 alkalommal megfőztem én is
1. Az olvasztott margarint a cukorral fél percig kézi (nem robot) habverővel kevergetjük, majd egyenként elkeverve hozzáadjuk a tojásokat és a vanília aromát. Egy percig kevergetjük.
2. Folytonos keverés mellett hozzáöntjük az olvasztott tejcsokit és simára keverjük. Spatulával hozzáadjuk a lisztet, kakaóport és a sót, majd ha csomómentesre kevertük, hozzáforgatjuk az apróra tördelt étcsokit is.
3. A szilikon formákat nagyon vékonyan kiolajozzuk, majd beleöntjük a brownie masszát és beleszúrjuk a pálcikákat.
4. Előmelegített sütőben 170 C°-on 15-20 percig sütjük, ezután sütőrácson 30 percig hagyjuk a formában hűlni.
5. A kihűlt sütiket szilikon formájukban 30 percre fagyasztóba tesszük, majd olvasztott csokoládéba mártjuk, rácsra helyezzük, meghintjük szórócukorral és hagyjuk a csokit rádermedni.
sütési idő: 20 min
hőfok: 170 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)
A browniehoz:
200 g finomliszt
420 g cukor
180 g margarin (olvasztott)
4 db tojás
240 g tejcsokoládé (olvasztott)
50 g cukrozatlan kakaópor
360 g étcsokoládé (apróra tört)
2 kk só
2 teáskanál vaníliaaroma
A díszítéshez és alakhoz:
olvasztott csokoládé
szórócukor
jégkrém pálcika
szilikon sütiforma