Marlenka háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Lapkasajt bundában sült cordon bleu recept

A recept még nem lett értékelve
  • 45 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 4 513 alkalommal

elkészítve: 153 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

Elkészítése

A csirkemellből 4 szeletet vágunk ( folpack alatt kicsit kiveregetjük ) megsózzuk.A húsra terítjük a sonkát, arra fektetünk 1-2 lapka sajtot, és félbehajtjuk. ( egy fogpiszkálóval át lehet szúrni). A tojásba tépkedünk 3 db lapkasajtot, simára keverjük botmixerrel , belekeverünk 1-2 kanál lisztet ( ha kell pici ásványvizet). A húst először liszttel megszórjuk, majd a masszába mártjuk, és közepesen forró olajban fedő alatt szép pirosra sütjük. Tetszés szerinti körettel tálaljuk.

sütési idő: 15 min

Személyes jó tanács

Hidegen melegen egyaránt kitűnő .

Hozzávalók

1 nagyobb csirkemell (lehet karaj, v.sertés tarja)
1 tojás
7-8 db lapkasajt
pár szelet sonka
1-2 kanál liszt
olaj a sütéshez.

Kövess minket a Facebookon is!