megtekintve: 11 223 alkalommal
elkészítve: 278 alkalommal megfőztem én is
1. Az olajon megpirítjuk a kolbászkarikákat, majd kivesszük, és félretesszük őket.
2. A megmaradt olajon megpároljuk a vékonyra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a feldarabolt zöldségeket és a fokhagymát. Ezeket megpirítom.
3. Felöntjük 3liter vízzel, megsózzuk, és puhára főzzük. A főzés vége előtt pár perccel
hozzáadjuk a kolbászkarikákat.
4. Ha kész, tejfölös habarással sűrítjük.
főzési idő: 40 min
2 fehérrépa
4 sárgarépa
1 karalábé
1/2 zeller
5 közepes krumpli
só ízlés szerint
ételízesítő
1 kis fej vöröshagyma
olaj
2 doboz tejföl
2 kanál liszt
1 gerezd fokhagyma
20 dkg kolbász