megtekintve: 14 719 alkalommal
elkészítve: 281 alkalommal megfőztem én is
1. A tésztához a porcukrot és a tojást habosra keverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót, a tojások fehérjét felverve. Előmelegített sütőben megsütjük.
2. A krémhez a tejfölt elkeverjük a vaníliás cukorral. A kihűlt tésztára kenjük.
3. Végül a mázhoz 7 dl vízben a 2 csomag vaníliás pudingot 20 dkg porcukorral felfőzzük, langyosra hűtjük, majd hozzáadunk 2 csomag italport. A tejfölös krém tetejére öntjük, 1 óra múlva szeletelhető.
sütési idő: 30 min
A tésztához:
20 dkg porcukor
20 dkg liszt
4 db tojás
1 dl tej
1 dl olaj
1/2 csomag sütőpor
A krémhez:
1 nagy pohár /450g/ tejföl
3 csomag vaníliás cukor
A mázhoz:
7 dl víz
2 csomag vaníliás pudingpor
20 dkg porcukor
2 csomag italpor (szamóca, erdei gyümölcs, vagy ízlés szerint)