megtekintve: 11 455 alkalommal
elkészítve: 278 alkalommal megfőztem én is
Elkészítés
1. A lapokhoz valókat összegyúrjuk, és 4 lapot sütünk belőle.
2. A krémhez a pudingporokat, a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd a felforralt tejjel megfőzzük.
3. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint, a vaníliáscukrot, a kakaóport és a rumaromát.
4. A lapokat megtöltjük a krémmel, és a tetejére az étolajjal megolvasztott csokoládét tesszük.
sütési idő: 30 min
hőfok: 180 °C
sütési mód: légkeverés
Hozzávalók
70 dkg liszt
10 dkg margarin
3 evőkanál kakaó
1 cs- sütőpor
1 kávéskanál szódabikarbóna
30 dkg porcukor
2 db tojás
1,5 dl tej
pici só
Krémhez:
1 l tej
3 cs. Csokoládé pudingpor
2 vaníliás cukor
25 dkg porcukor
25 dkg margarin
3 evőkanál kakaó
1 rumaroma
Tetejére:
Étcsokoládé
étolaj