megtekintve: 3 261 alkalommal
elkészítve: 68 alkalommal megfőztem én is
1. A karajt kb 2 cm vékony szeletekre vágjuk, vékonyra klopfoljuk, majd sóval, borssal, őrölt pirospaprikával és fokhagymaporral alaposan bedörzsöljük.
Hűtőben kb 20 percet állni hagyjuk, hogy jól átvegye az ízeket.
2. A tojásokat két csipet sóval, két csipet borssal és egy ek tejjel, villával simára keverem.
3. A hűtőből kivesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, végül a panírban.
4. Az olajat felforrósítjuk, majd a hússzeleteket kettesével, közepes lángon, fedő alatt mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
főzési idő: 30 min
Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)
- 500 g karaj
- 250 g Naturmind panírmorzsa
- 200 g Schar gluténmentes liszt
- 5 db tojás
- ízlés szerint só, bors, őrölt pirospaprika, fokhagymapor
- 1 ek laktózmentes tej
- olaj a sütéshez