Grill ételek háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Rántotthús gluténmentes magyaros bundában recept

A recept értékelése: 5,0 pont
  • 45 min
  • egyszerû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 3 261 alkalommal

elkészítve: 68 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Picipiros

Elkészítése

1. A karajt kb 2 cm vékony szeletekre vágjuk, vékonyra klopfoljuk, majd sóval, borssal, őrölt pirospaprikával és fokhagymaporral alaposan bedörzsöljük.
Hűtőben kb 20 percet állni hagyjuk, hogy jól átvegye az ízeket.

2. A tojásokat két csipet sóval, két csipet borssal és egy ek tejjel, villával simára keverem.

3. A hűtőből kivesszük a hússzeleteket, megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, végül a panírban.

4. Az olajat felforrósítjuk, majd a hússzeleteket kettesével, közepes lángon, fedő alatt mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.

főzési idő: 30 min

Személyes jó tanács

Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)

Hozzávalók

- 500 g karaj
- 250 g Naturmind panírmorzsa
- 200 g Schar gluténmentes liszt
- 5 db tojás
- ízlés szerint só, bors, őrölt pirospaprika, fokhagymapor
- 1 ek laktózmentes tej
- olaj a sütéshez

Kövess minket a Facebookon is!