

megtekintve: 7 893 alkalommal
elkészítve: 196 alkalommal megfőztem én is
A csirke mellet 5-6 szeletre vágjuk .A tojást kissé felverjük, belekeverjük a többi hozzávalót. A csirkemellet a " szószba " tesszük, letakarjuk, mehet egy éjszakára a hűtőbe.Másnap kissé lerázzuk róla a szószt, lisztbe forgatjuk, és közepesen forró olajban szép rózsaszínűre sütjük. ( mikor az olajba tesszük fedővel lefedjük, a másik felét már fedő nélkül sütjük.)
Tetszés szerinti körettel kínáljuk.
sütési idő: 10 min
Nem kell mindig rántott hús ! Finom, porhanyós, igazi ízkavalkád !
1 nagy kicsontozott csirkemell
1 tojás
2-3 kanál tejföl
só, bors,
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 kiskanál pirospaprika