

megtekintve: 13 471 alkalommal
elkészítve: 346 alkalommal megfőztem én is
Elkészítés:
A tejet felforraljuk. A 2 csomag pudingport kis tejjel külön tálban simára keverjük és hozzáadjuk a cukrot. Amikor a tej felforrt, akkor hozzáadjuk a pudingport. Folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg besűrüsödik. Félretesszük amíg kihül.
A tortalap lehet 1 rétegű vagy többrétegű is. Beletöltjük a közepébe a pudingot és a felszeletelt banánnal körberakjuk. Tetejére szintén puding kerül és rá a ribizli szemek.
Hűtve tálaljuk.
főzési idő: 8 min
Könnyű elkészíteni és több napig puha marad.
Hozzávalók:
- piskóta torta alap
- 2 csomag vaniliás pudingpor
- 4 evőkanál cukor
- 1 liter tej
- 40 dkg friss vagy fagyasztott ribizli
- 2 db banán