megtekintve: 17 676 alkalommal
elkészítve: 278 alkalommal megfőztem én is
1. A tésztához a tejet és a Rama Vajas ízt összemelegítjük, de ne legyen forró, csak langyos.
2. Robotgéppel az egész tojást a cukorral lágy habbá verjük. A lisztet, sót, sütőport egy keverőtálba tesszük, majd a langyos tejes résszel kézi habverővel simára keverjük, végül óvatosan beleforgatjuk a tojásos habot.
2. Minimum 20 percet pihentetjük a hűtőszekrényben, majd gofrisütőben megsütjük. (Ha szeretnénk, másnap is kisüthetjük).
3. A pudinghoz a tejből, cukorból, vaníliás pudingporból hagyományos módon pudingot főzünk, majd kihűtjük.
A gofrikat a pudinggal és a gyümölcslekvárral tálaljuk.
Kalória: 317 kcal/darab
A tésztához:
2 dl tej
16 dkg Rama Vajas Íz
3 tojás
5 dkg cukor
20 dkg liszt
csipet só
1 csomag sütőpor
A vaníliapudinghoz:
4 dl tej
5 dkg cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
10 dkg gyümölcslekvár a tálaláshoz