megtekintve: 119 345 alkalommal
elkészítve: 344 alkalommal megfőztem én is
1: A tésztának valókat összegyúrjuk, vékonyra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval köröket kell kiszúrni, majd a kosárka formába egyenként belenyomkodni.
2: Tojásfehérjét habnak felverni a cukorral, majd a diót is hozzákeverni.
3: A formában lévő tésztába 1 szem meggyet vagy kiskanál lekvárt tegyünk, majd a habbal háromnegyed részig megtölteni a formát.
sütési idő: 15 min
hőfok: 175 °C
sütési mód: légkeverés
45-50 darab lesz belőle
50 dkg liszt
10 dkg porcukor
1 Ráma margarin
1 kk sütőpor
6 tojás sárgája
Töltelék:
6 tojás fehérje habnak felverve
30 dkg cukor
30 dkg darált dió
1 üveg meggybefött, vagy lekvár