megtekintve: 5 464 alkalommal
elkészítve: 121 alkalommal megfőztem én is
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, annyi tejet adunk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Folpack-ba csomagoljuk, és kicsit pihenni hagyjuk.
A pudingot megfőzzük a vízben , hűlni hagyjuk. ( még melegen beletördelhetünk pár kocka étcsokit).
A tésztát 4 fele osztjuk, és zsírozott, közepes tepsi hátán egyenként megsütjük. ( laponként kb.10-12 perc).
A krémhez a margarint habosra keverjük a cukorral, folyamatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd a kihűlt pudinggal simára keverjük.
Betöltjük a lapokat, a tetejére az 1 kanál olajjal felmelegített csokimázat öntünk. Tetszés szerint díszíthetjük.
x
főzési idő: 10 min
sütési idő: 4 min
sütési mód: alul-felül sütés
Ebből a mennyiségből most két kisebb tortát készítettem. A betöltés után kettévágtam a lapokat.
40 dkg liszt
? csomag sütőpor
2 kanál kakaó
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
2 tojássárga
annyi tej, amennyit felvesz
A krémhez:
2 csomag dr.Ootker csokoládé puding
4 dcl víz
15 dkg margarin
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg porcukor
kis rum, vagy rumaroma
Tetejére: 1 tábla ét tortabevonó
1 kanál étolaj