

megtekintve: 10 122 alkalommal
elkészítve: 345 alkalommal megfőztem én is
Egy nagy tálban összekeverjük a darált kekszet és a darált diót, majd hozzáadjuk a sárgabaracklekvárt, és összegyúrjuk. A masszából vizes kézzel kis kis golyókat formázunk, és mindet egy tálcára rakjuk.
Az ét csokit, a vajat és az olajat vízgőz felett felolvasztjuk. A csokimázba egyenként belemártjuk a golyókat, tálcára rákjuk, és dekor cukorral díszítjük. Ha teljesen megdermed a csokimáz, akkor fogyasztható.
főzési idő: 3 min
A zserbó újragondolva. Ajánlom az ünnepi asztalra, mert egyszerű és mutatós desszert. Az én családom imádja, főleg a gyerekek.
25 dkg darált zabkeksz
20 dkg darált dió
20 dkg sárgabaracklekvár
10 dkg étcsokoládé
5 dkg vaj
1 mk étolaj
dekorcukor