

megtekintve: 8 870 alkalommal
elkészítve: 191 alkalommal megfőztem én is
Legelőször felverem a tejszínt, majd egy kis részével a natúr vajkrémet egészen simára kikeverem. Majd a kávéskanál vanilia aromát elkeverem a feketekávéban és a babapiskótát beáztatom,amit a megfelelő edény aljára egymás mellé lerakom.Ezután a felvert tejszínből rakok a babapiskótára és újra egy sor kávéba áztatott babapiskóta,majd újra tejszín és a rétegezést a hozzávalók elfogyásig folytatom. Végül pedig natúr kakaóporral szórom le a sütemény tetejét, amit a fogyasztásig az ízek összeérése céljából a hűtőbe teszek.
Amint a hozzávalók felsorolásból kiderül tojássárgáját nem használtam. Én nyersen nem használok tojássárgáját. Ennek hiánya a sütemény értékét nem csökkenti és a mascarponet is remekül pótolja a natúr krémsajt. Igaz én házi készítésű krémsajtot használtam,ami emeli a minőségét.
1 csomag babapiskóta
16 dkg krémsajt
2,5 dl Hulala tejszín
2 evőkanál porcukor
4 személynek megfelelő feketekávé
1 kávéskanál vanilia aroma
natúr kakaópor