megtekintve: 6 317 alkalommal
elkészítve: 65 alkalommal megfőztem én is
1. A fasírtokat olajban kisütöm, és a tálca szélére teszem.
2. A koktél nyárshoz nyársra húzok egy mini mozzarellát, majd egy szelet összehajtogatott csirkemell sonkát, egy koktélparadicsomot és végül egy cikk camambert sajtot. A kilógó fölösleges nyársrészt egyszerűen ollóval levágom. Ugyanígy elkészítem a többit is, majd félbevágom a paprikát és a camambertes felével lefelé 3-3-at beleállítok 1-1 fél paprikába. Így tökéletesen egyenesen fognak állni a nyársaink.
3. A hústekercshez a tormát elkeverem a sajtkrémmel, majonézzel majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tarja egyik szélére kanalazok belőle, majd feltekerem. Ezt megismétlem a többivel is, majd piramis szerűen egymásra halmozom őket.
4. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, félbevágjuk, sárgáját kiszedjük. A sárgáját elkeverem a majonézzel, mustárral, sóval, borssal, petrezselyemmel és visszatöltjük a félbevágott tojásokba.
5. Az elkészített ételeket körbe rendezzük, majd a tálca közepére teszem a salátát, egy recézve félbevágott paradicsomot és fetasajtot morzsolok rá
Videóreceptem megtalálhatjátok Facebookon: Picipiros Konyhája néven :)
(a képen szereplő tálhoz)
- 2 fürt koktélparadicsom
- 1 db nagy paradicsom
- 1 csomag betyársaláta mix
- 6 db fagyasztott fasírtgolyó
- 1 csomag mini mozzarella
- 1 csomag camambert sajt
- 6 szelet csirkemell sonka
- 6 db fa húsnyárs vagy hurkapálca
- 1 db fehér paprika
- 10 dkg feta sajt
Kaszinótojáshoz:
- 2 db tojás
- 1 tk majonéz
- 1 kk mustár
- egy csipet só
- egy csipet bors
- egy csipet petrezselyem
A hústekercshez:
- 6 szelet füstölt tarja
- fél üveg (95 g) reszelt torma
- 2 ek majonéz
- 2 ek sajtkrém
- egy csipet só
- egy csipet bors