Grill ételek háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Gyors vendégváró hidegtál recept

A recept még nem lett értékelve
  • 45 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 299 alkalommal

elkészítve: 6 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Picipiros

Szavazok

Havi receptverseny

Ez a recept részt vesz a havi receptbeküldő versenyben. Szavazz rá ha tetszik





További receptek...

Elkészítése

1. A fasírtokat olajban kisütöm, és a tálca szélére teszem.

2. A koktél nyárshoz nyársra húzok egy mini mozzarellát, majd egy szelet összehajtogatott csirkemell sonkát, egy koktélparadicsomot és végül egy cikk camambert sajtot. A kilógó fölösleges nyársrészt egyszerűen ollóval levágom. Ugyanígy elkészítem a többit is, majd félbevágom a paprikát és a camambertes felével lefelé 3-3-at beleállítok 1-1 fél paprikába. Így tökéletesen egyenesen fognak állni a nyársaink.

3. A hústekercshez a tormát elkeverem a sajtkrémmel, majonézzel majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A tarja egyik szélére kanalazok belőle, majd feltekerem. Ezt megismétlem a többivel is, majd piramis szerűen egymásra halmozom őket.

4. A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk, félbevágjuk, sárgáját kiszedjük. A sárgáját elkeverem a majonézzel, mustárral, sóval, borssal, petrezselyemmel és visszatöltjük a félbevágott tojásokba.

5. Az elkészített ételeket körbe rendezzük, majd a tálca közepére teszem a salátát, egy recézve félbevágott paradicsomot és fetasajtot morzsolok rá

Hozzávalók

(a képen szereplő tálhoz)
- 2 fürt koktélparadicsom
- 1 db nagy paradicsom
- 1 csomag betyársaláta mix
- 6 db fagyasztott fasírtgolyó
- 1 csomag mini mozzarella
- 1 csomag camambert sajt
- 6 szelet csirkemell sonka
- 6 db fa húsnyárs vagy hurkapálca
- 1 db fehér paprika
- 10 dkg feta sajt

Kaszinótojáshoz:
- 2 db tojás
- 1 tk majonéz
- 1 kk mustár
- egy csipet só
- egy csipet bors
- egy csipet petrezselyem

A hústekercshez:
- 6 szelet füstölt tarja
- fél üveg (95 g) reszelt torma
- 2 ek majonéz
- 2 ek sajtkrém
- egy csipet só
- egy csipet bors

Kövess minket a Facebookon is!