

megtekintve: 6 219 alkalommal
elkészítve: 111 alkalommal megfőztem én is
A tésztához valókat összegyúrom, és 4 lapot sütök belőle tepsi hátán (nagyméretű tepsi)
A krémhez a vízben megfőzzük a pudingot, ha már kész hozzátördeljük a csokoládét. A margarint a cukorral habosra keverjük, a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A kihűlt lapokat a hideg krémmel megkenjük. Sablon alapján kivágjuk a gitárformát. Betöltjük a lapokat. A vaníliás krémet habzsákba töltjük, és „ pöttyözve” bevonjuk a gitárt. Tetszésünk szerint kidekoráljuk.
főzési idő: 2 min
hőfok: 180 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Nem olyan bonyolult elkészíteni,annál nagyobb örömet okozhatunk !
Tésztához:
70 dkg liszt
10 ” ráma
3 kanál kakaópor
1 sütőpor
1 kk. szódabikarbóna
30 dkg porcukor
pici só
2 tojás
2,5-3 dcl tej
Krém:
1 l tej (vízzel keményebb lesz a puding)
3 csomag csoki puding
1 tábla ét csoki
2 vaníliás cukor
25 dkg ráma margarint
25 ” porcukrot 3 kanál kakaót
ízlés szerint rum, v.aroma
Díszítéshez:
1 vanília puding
3 dcl víz
kis cukor
1-2 kiskanál kakaó
20 dkg margarin