megtekintve: 10 111 alkalommal
elkészítve: 283 alkalommal megfőztem én is
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és közepes tepsi hátán 6 lapot sütünk belőle.
A krém készítése:
A vízzel a pudingot keményre főzzük, kihűtjük. A margarint a kétféle cukorral habosra keverjük, a kihűlt pudinghoz adjuk, belekeverjük a kakaóport, a rumot, és simára keverjük.
Betöltjük a lapokat az oldalát is megkenjük a krémmel , babapiskótával kőrbe ” tapasztjuk.”A tetejére csokidarát szórunk, v. zöldre színezett kókuszreszeléket. Nyújtható cukormázból, vagy marcipánból rózsákat készítünk, szívószálból szárat a rózsának, és beletűzzük a süteménybe.
sütési idő: 35 min
hőfok: 180 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Névnapra, születésnapra igazán meglepetést okozunk vele.
Lehet készen vett marcipánvirágokkal díszíteni.
Tésztához:
70 dkg liszt
10 ” ráma
3 kanál kakaópor
1 sütőpor
l kk. szódabikarbóna
30 dkg porcukor
pici só
2 tojás
2,5-3 dcl tej
babapiskóta
Krém:
1 l tej (vízzel keményebb lesz a puding, én vízzel csinálom)
3 cs. csoki puding
2 vaníliás cukor
25 dkg ráma margarint
25 ” porcukrot 3 kanál kakaót
ízlés szerint rumot, v.aromát