

megtekintve: 2 079 alkalommal
elkészítve: 58 alkalommal megfőztem én is
1. A liszet a cukorral elkeverjük, majd elmorzsoljuk a puha margarinnal. A fügéket megmossuk, áttöröljük, tetejüket levágjuk, majd elnegyedeljük.
2. A tészta felét egy 25 cm-es sütőtálba morzsoljuk, elegyengetjük rajta a fügét, pici cukorral meghintjük, majd rámorzsoljuk a maradék tésztát.
3. Előmelegitett sütőben, 180°C-on 30 percig sütjük amig a teteje szép aranybarna nem lesz.
sütési idő: 30 min
hőfok: 180 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Szeletelés előtt hagyjuk langyosra hűlni, majd egy gombóc vanilia fagyival tálaljuk.
Receptvideómért látogass el a Facebook oldalamra: Picipiros Konyhája
240 g liszt
400 g barna cukor
240 g puha margarin
10 nagyobb db füge