

megtekintve: 14 771 alkalommal
elkészítve: 264 alkalommal megfőztem én is
Szokásos módon piskótát sütünk épp amilyen tepsibe akarunk, a lényeg hogy a széleit körbe le fogjuk vágni, ami megmarad azt ketté vágva majd egymás tetejére tesszük.
Ha megsült, hűlés után levágjuk a széleit körbe.
A lapokat megkenjük vékonyan lekvárral.
A levágott végeket összekeverjük a rum aroma, kakaópor, meggylé, meggy, mazsola és kávéval.
Ezt a masszát kenjük a két lap közé.
Tetejét csokimázzal vonjuk be.
sütési idő: 20 min
hőfok: 180 °C
sütési mód: alul-felül sütés
egyszerű, gyors. elrontani nem igazán lehet, mert ide még a kissé össze esett piskóta lap is jó. Én gáztepsibe sütöttem 6 tojásból a piskótát.
tojás.
liszt,
cukor,
sütőpor,
lekvár,
kakaópor,
mazsola,
meggy,
meggylé,
rum aroma,
kávé,
a piskóta széleire csokibevonó