megtekintve: 5 879 alkalommal
elkészítve: 144 alkalommal megfőztem én is
A tejfölt habosra keverjük a vaníliás cukorral és a kristálycukorral, a citromok reszelt héjával és levével. A tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a citromos krémbe.
Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a fele krémet, ismét egy sor piskóta következik, és a végén a megmaradt citromos krémet rásimítjuk.
Citromdarabkákkal ,szelettel és reszelt citrom héjával díszítjük
Ez a süti nagyon krémes aki több piskótával szereti tegyen bele.De mi pont így szeretjük a sok finom citromos krémmel.
HOZZÁVALÓK
25 dkg cukrozott tetejű babapiskóta
2 citrom
0.5 liter tejföl
0.5 liter tejszín
12 kávéskanál kristálycukor
1 csomag vaníliás cukor