megtekintve: 8 232 alkalommal
elkészítve: 158 alkalommal megfőztem én is
A csirkemelleket sózzuk, borsózzuk, lisztben megforgatjuk, és forró zsiradékban hirtelen megsütjük mindkét oldalát. Kivesszük, majd a zsiradékban megdinszteljük a kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, paradicsomot, és puhára pároljuk. Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát, sózzuk, borsózzuk, és tovább pároljuk, míg a gomba is puhára párolódik.Megszórjuk pirospaprikával. Hozzáadjuk az elősütött húst, és együtt pároljuk még egy ideig. Ha már minden puha, a húst kivesszük, a tejszínt simára keverjük a liszttel, és behabarjuk a gombás szaftot. Visszatesszük a húst, egy pár percig még együtt pároljuk, és a kifőzött gluténmentes tésztával tálaljuk.
4 szelet csirkemell filé
30-40 dkg gomba
1-1 paradicsom, paprika
1 fej vöröshagyma
2 kávéskanál pirospaprika
só, törött bors
2 dcl főző tejszín
1 kanál glutén mentes liszt
Kb.20-25 dkg gluténmentes tészta