

megtekintve: 14 105 alkalommal
elkészítve: 223 alkalommal megfőztem én is
A sajtot lereszeljük.
A tojásokat kettéválasztjuk, felverjük a fehérjét habnak, sózzuk, borsozzuk.Hozzákeverjük a reszelt sajtot.
Kézzel diónyi golyókat formázunk, majd meghempergetjük lisztben, tojásban és zsemlemorzsában.
Forró olajban pár perc alatt megsütjük.
A bulgurt dupla mennyiségű vízben megfőzzük.
A zöldségeket kevés olajon puhára pároljuk.
Ha megfőtt, keverjük össze a bulgurral, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
főzési idő: 15 min
sütési idő: 5 min
Bármilyen friss, vagy fagyasztott zöldséggel kipróbálhatjuk.
Sajtpuffancshoz:
40 dkg sajt
6 tojás
só bors ízlés szerint
5 evőkanál liszt
5 evőkanál zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Zöldséges bulgurhoz:
50 dkg bulgur
1 zacskó fagyasztott zöldségkeverék (mexikói)
1 zacskó fagyasztott brokkoli, karfiol