megtekintve: 11 791 alkalommal
elkészítve: 293 alkalommal megfőztem én is
Elkészítés:a tésztát a legnagyobb pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.egy 12 részes máffin formába tesszük,és vakon megsütjük.(Sütőpapírt teszünk a tésztákra és tele szórjuk babbal,és így sütjük meg.)
A sütőtök 200 c előmelegítjük és betoljuk a 12 percig sütjük.
Amíg sült a tésztánk felverjük a tejszínt ,cukor nem kell bele mert a tejszínben van.A krémes krémporhoz hozzáadjuk a hideg tejet és 3 percig robotgéppel felverjük.
Ha a kosárkák kihűltek megtöltjük őket.Veszünk két habzsákot az egyikbe a házi krémes vaníliás krémet tesszük,a másikba a felvert tejszínhabot.Először a vaníliád krémmel töltjük meg a kosárkákat,majd a tejszín következik.Végül meggyel díszítjük.
Nagyon látványos és isteni finom süti.
sütési idő: 12 min
hőfok: 200 °C
sütési mód: légkeverés
A tésztát vakon kell süni mert különben nem lesz kosárka belőle!
Hozzávalók:2 db friss nyújtott leveles tészta,2 dl meggle tejszín,1 csomag Dr otker vaníliás házi krémes krémpor,8 dl tej, 20dkg magozott meggy,20 dkg bab