megtekintve: 10 529 alkalommal
elkészítve: 246 alkalommal megfőztem én is
A káposzta torzsáját kivágjuk, majd felaprítjuk, a leveleket átmossuk. Sós-köménymagos hideg vízben, forrástól számítva 10 percig főzzük.
Felkarikázzuk a virslit, lereszeljük a sajtot, felszeleteljük a hagymákat, majd összeálljuk a masszát.
Ha megfőtt a káposzta, leszűrjük, és 2 literes jénai tálba rétegezzük: először jön egy réteg káposzta, aztán a massza, majd a virsli, majd megismételjük. A tetején virsli legyen. Előmelegített sütőben, lefedve 20-25 percig sütjük.
sütési idő: 25 min
hőfok: 200 °C
sütési mód: alsó sütés
További diétás receptek:
dietasmindennapok.blogspot.hu
facebook.com/dietasmindennapok
1 közepes nagyságú kelkáposzta
1 teáskanál só
1 mokkáskanál őrölt köménymag
3 virsli
100 g light trappista sajt
½ fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
150 g zsírszegény natúr joghurt
1 teáskanál Vegeta
késhegynyi őrölt bors
1 teáskanál szárított petrezselyem