

megtekintve: 12 231 alkalommal
elkészítve: 336 alkalommal megfőztem én is
1.A hozzávalókat tálba mérjük, csomómentesre keverjük, közepes méretű tepsibe öntjük, és 190 fokon világosra sütjük.
2. Még melegen rákenjük a citromlé-cukor keverékét, és megszórjuk cukordarával vagy csokidarával.
3. Miután megkötött a máz, bár milyen szeletre vágható. Hűvös helyen tároljuk.
hőfok: 190 °C
- 2 dl natúr joghurt
- 2 dl cukor
- 2 tojás
- 0,6 dl olaj
- 3 dl liszt
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 csipet só
- 1 citrom reszelt héja
A mázhoz:
- fél citrom leve
- 10 dkg porcukor
A díszítéshez színes cukordara, vagy csokidara.