

megtekintve: 15 846 alkalommal
elkészítve: 336 alkalommal megfőztem én is
A tejszínt a cukorral és a vajjal összeforraljuk. Forrástól számítva (lassú tűzön) kb. 3 percig főzzük.
Félretesszük, és hozzákeverjük a kókuszreszeléket.
Miután kihűlt a massza, pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Hűtőből kivéve tetszés szerint megformáljuk a bonbonokat.Kezünk melegétől a massza hamar meglágyul.
A csokoládét az olajjal gőz felett megolvasztjuk,
a bonbonokat kanállal belemártjuk a masszába.
Sütőpapírra tesszük és hagyjuk megdermedni rajta a csokit.
Fogyasztásig hűtő szekrénybe tároljuk.
főzési idő: 10 min
2,5 dl tejszín
7 dkg cukor
8 dkg margarin vagy vaj
20 dkg kókuszreszelék
a bevonáshoz 15-20 dkg étcsokoládé,
2 ek étolaj