megtekintve: 88 890 alkalommal
elkészítve: 257 alkalommal megfőztem én is
1.A tészta hozzávalóit összegyúrjuk úgy, hogy linzer tészta-szerű legyen. Elfelezzük, kinyújtjuk, és egy közepes tepsibe fektetjük az egyik felét.
2.Elkészítjük a pudingot a leírás szerint, csak kevesebb tejjel (4 dl-rel). Ha kihűlt, a tésztára simítjuk.
3.Kinyújtjuk a másik tésztát is, rátesszük a pudingos rétegre.
4.A meggyet összekeverjük a mascarponéval, vaníliás cukorral, és eloszlatjuk a tészta tetején.
5.Hűtőben 1-2 óra pihentetés legalább.
Több meggyet is tehetünk a tetejére, ízlés szerint.
A tésztához:
50 dkg darált háztartási keksz
10 dkg puha margarin
3 dl tej
10 dkg porcukor
A krémhez:
1 csomag csokis pudingpor (főzős)
4 dl tej, cukor ízlés szerint
A tetejére:
30 dkg magozott meggy
25 dkg mascarpone
vaníliás cukor