

megtekintve: 10 504 alkalommal
elkészítve: 336 alkalommal megfőztem én is
Megfőzzük a pudingot. Gőz fölött megolvasztjuk a fehér csokit, hagyjuk kihűlni. Amíg kihűl a puding, addig felverjük a tejszínhabot, majd belekeverjük a mascarponét, a cukrot és a fehér csokit.
A kávéba beleöntjük a rumaromát és ebbe mártogatjuk bele a babpiskótákat. Egy nagy tálba elkezdjük sorba tenni a beáztatott piskótákat, majd leöntjük a krém felével, újabb piskóta réteget teszünk le, azt is leöntjük a krémmel. A tetejét meghintjük kakaóporral és betesszük állni a hűtőbe.
főzési idő: 15 min
Én csináltam már banános pudinggal is, és az is nagyon finom volt.
babapiskóta
4 adag friss fekete kávé
1 üveg rumaroma
500 g mascarpone
1 csomag tejszín ízű pudingpor
180 g fehér csokoládé
3 dl tej
12 dkg cukor
3 dl habtejszín
kakaópor