megtekintve: 17 985 alkalommal
elkészítve: 278 alkalommal megfőztem én is
Elkészítés: a sajtkrémet kikavarjuk a 2 evőkanál cukorra, a tejszínt felverjük és beleforgatjuk a mascarpone krémbe.,a kávéba belekeverjük a barna cukrot ,és a vanília aromát.Veszünk egy jénai tálat ,a babapiskótákat egyenként belemártjuk a kávéba ,és sorba kirakjuk a tál alját ,majd a piskóta tetejére ráhalmozzuk a tejszínes sajt krémet ,elsimítjuk,és kirakjuk a tetejét szép málna szemekkel .Majd ismét babapiskóta következik,a tetejére rá simítjuk krémet ,és kidíszítjük a tetejét málnával.
Hűtőbe tesszük kb 2 órára ,hogy az ízek össze érjenek .
A megmaradt málnát kevés cukorral össze turmixoljuk ,majd át passzírozzuk ,lehűtjük.És hideg málna öntettel kínáljuk a málnás tiramisut.
Fogyasztás előtt kb 2 órára hűtőbe teszem a kész tiramisut, hogy az ízek összeérjenek.
Hozzávalók: 1 csomag baba piskóta,250 dkg mascarpone sajtkrém,2 dl cukrász tejszín, 50 dkg málna ,4 dl ki főt kávé, 2 evőkanál barna cukor,2 evőkanál cukor, kávéskanál vanília aroma.