megtekintve: 12 989 alkalommal
elkészítve: 171 alkalommal megfőztem én is
A száraz hozzávalókat összekeverjük, utána hozzáadjuk, a többi hozzávalót piskótaszerű tésztát kell, hogy kapjunk! A fél tábla csokit a fél deci tejjel mikróba megolvasztom és ezt is a tésztához adom, összekeverem és 25x35 ös kilisztezett tepsibe öntöm. Előmelegített sütőbe 160 fokon 20 -25 perc alatt megsütöm, de közbe tűpróbával ellenőrzöm.
sütési idő: 20 min
hőfok: 160 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Nagyon egyszerű a tészta hamar kész van! Aki nem ragaszkodik ehez a verzióhoz fehér lisztből is elkészíthető és sima kristály cukorból a piskóta, annyi a külömbség ,hogy amikor a végén hozzá adjuk a olvasztott csokit hígabb lehet a tésztánk de ezt egy kanál lisztel lehet kompenzálni . A szénhidrátcsökkentett verziónál nem fontos bele mert sokkal sűrűbb a liszt és pont a megfelelő állagot kapjuk ! A tetejére lehet mandulát mogyorót bármi mást tenni !
8 ek Diabestar liszt
8 ek eritrit
4 ek kakaó
1 csomag vaniliás eritrit /xilit
csipet só
2 tojás
6 evőkanál olaj
6 evőkanál tej
3 /4 csomag sütőpor
fel tábla cukormentes csoki / fél dl tej
Diszítésnek dió a tetejére