

megtekintve: 9 189 alkalommal
elkészítve: 179 alkalommal megfőztem én is
A tésztához a cukrot kikavarjuk a tojásokkal, majd a többi alapanyagot apránként hozzáadjuk, és zsírozott lisztezett közepes méretű, magas falú tepsiben lassú tűzön sütjük.
A krémhez a pudingokat 6 dl tejben megfőzzük, ha kihűlt hozzákeverjük azt a krémet, amit a margarin, a por és vaníliás cukorból készítettünk. A krémmel megkenjük a kisütött tésztát.
4 dl tejszínt kemény habbá verünk és rátesszük a sárga krémünk tetejére.
A tejszínhabra kivi szeleteket teszünk vagy tetszés szerint díszítjük.
30 dkg cukor
4 db tojás
1 dl olaj
1 csipet só
12g sütőpor
30 dkg liszt
1 dl tej
4 kanál mák
4 kivi amit péppé zúzunk.
Krém:
80 g vaníliás puding
6 dl tej
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
30-40 g vaníliás cukor
4 dl tejszín a tetejére.