Grill ételek háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Gazpacho a paradicsomital recept

A recept értékelése: 4,0 pont
  • 15 min
  • egyszerû
  • nagyon olcsó

megtekintve: 7 116 alkalommal

elkészítve: 212 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Csaba

Elkészítése

A paradicsomokat negyedelem, az uborkát meghámozom és karikázom, a paprikát szintén felkarikázom, a fokhagymát pedig felaprítom. Mindent egészen homogénre turmixolok gépben vagy botmixerrel. Hozzáadom az olajat, az ecetet, kóstolgatva sózom, és még egy kicsit turmixolom. Lehűtöm, ideális esetben egy egész éjszakára. Pohárban, italként fogyasztom.

Hozzávalók

1 kg közepes méretű, illatos paradicsom
fél kígyóuborka
1 gerezd fokhagyma
1 db zöldpaprika
3 evőkanál olívaolaj
3 evőkanál fehérborecet

Kövess minket a Facebookon is!