Grill ételek háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Fűszeres pácolt csirke recept

A recept értékelése: 5,0 pont
  • 120+ min
  • közepes
  • közepesen olcsó

megtekintve: 1 033 alkalommal

elkészítve: 9 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

Szavazok

Havi receptverseny

Ez a recept részt vesz a havi receptbeküldő versenyben. Szavazz rá ha tetszik





További receptek...

Elkészítése

A csirkét szárazra töröljük, a hátánál kettévágjuk. " Kiterítjük". A bőrét több helyen bevagdossuk, sózzuk, majd kívül-belül bedőrzsőljük a páccal. Letakarva egy éjszaka a hűtőbe tesszük. Másnap tepsibe fektetve 240 C fokon kb. 90 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Bármilyen körettel tálaljuk.

hőfok: 240 °C
sütési mód: alul-felül sütés

Személyes jó tanács

Az első félórában le lehet fóliával takarni.

Hozzávalók

1 csirke
A páchoz:
2 gerezd fokhagyma reszelve

őrölt kömény
fekete bors
kiskanál pirospaprika
2 kanál olaj
2 kanál joghurt
pici citromlé
1 teáskanál paradicsompüré

Kövess minket a Facebookon is!