

megtekintve: 11 454 alkalommal
elkészítve: 305 alkalommal megfőztem én is
Külön tálban összekeverjük a nedves és a száraz hozzávalókat, majd összeöntjük.
Sűrű masszát fogunk kapni, amit pár percig állni hagyunk, majd egy 18 cm-es szilikonos tortaformába öntjük, elegyengetjük.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Masszív tészta lesz a végeredmény, de diabetikus lekvártól, öntettől vagy krémtől meg fog puhulni.
sütési idő: 30 min
hőfok: 200 °C
sütési mód: alsó sütés
További diétás receptek:
dietasmindennapok.blogspot.hu
facebook.com/dietasmindennapok
szárazak:
120 g apró szemű zabpehely
30 g csokis protein
10 g (1,5 evőkanál) zsírszegény natúr kakaópor
½ teáskanál szódabikarbóna
nedvesek:
1 egész tojás
1 teáskanál folyékony édesítőszer
1,5 dl langyos víz