

megtekintve: 10 335 alkalommal
elkészítve: 343 alkalommal megfőztem én is
Tészta:
A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk.
Darált zabpehellyel megszórt gyúródeszkán kb. 0,5 cm vastagra nyújtjuk, majd karikákat szaggatunk belőle.
Kb. 10-15 perc alatt megsütjük.
Bevonat:
Az étcsokit megolvasztjuk, majd egy kis kanállal a karikák egyik felére csurgatjuk. Miután megdermedt tegyük hűtőbe.
sütési mód: alsó sütés
Tészta:
100 g zabpehely (darált)
1 ek vaníliás pudingpor
200 g tehéntúró (zsírszegény)
1 csipet só
0.5 citromból nyert citromhéj
1 késhegynyi szódabikarbóna
10 db édesítőszer (Süssina, porrá törve)
Bevonat:
2 dkg karob por
100 g víz
2 db édesítőszer (Süssina)
2 g pudingpor
(Az eredeti receptnél 40 g étcsokoládét olvasztottak meg, és azzal vonták be.)