megtekintve: 14 641 alkalommal
elkészítve: 313 alkalommal megfőztem én is
A tészta hozzávalóit összegyúrom, majd 1 mm vastagágúra kinyújtom és a legkisebb átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrom. Tepsibe rakom, a tetejét felvert tojással lekenem és előmelegített sütőben, mérsékelt hőfokon megsütöm. A töltelékhez valókat simára keverem, majd két kis korongot összeragasztok, és a ragasztás mentén reszelt sajtba forgatom, megadva ezzel a szakállát.
sütési idő: 8 min
hőfok: 200 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Ha nagyobb létszámú vendégek részére készítjük,akkor lehet duplázni az adagot.
6 dkg reszelt sajt
1 tojássárgája
2 evőkanál tejföl
20 dkg liszt
12 dkg Rama
pici só
1 egész tojás a tésztát lekenni
A töltelékhez
1/2 tömlős natúr krémsajt
2 evőkanál tejföl
5 dkg Rama
reszelt sajt