

megtekintve: 6 160 alkalommal
elkészítve: 168 alkalommal megfőztem én is
A pudingporból, a tejből, a cukorból a szokásos módon pudingot főzünk jó sűrűre, és hagyjuk legalább langyosra kihűlni, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a tejfölt, és habverővel keverve simára dolgozzuk.
A tésztához valókat összeállítjuk, s egy kb. 20x30 cm-es tepsibe nyomkodjuk. Rásimítjuk a simára kevert pudingot, majd a tetejére simítjuk a felvert cukrászhabot.
Finom, ünnepi sütemény.
Hozzávalók a tésztához : 30 dkg darált keksz, 10 dkg margarin vagy vaj, 10 dkg kristálycukor, 4 ek. kakaópor, 10 dkg dió, rumaroma, tej (amennyivel összeáll).
A krémhez : 2 cs. vaníliás pudingpor, 5 dl tej, 20 dkg kristálycukor, 1 cs. vaníliás cukor, 1 nagypohár tejföl.
A tetejére: cukrászhab.