Marlenka háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Sajtos hal, bab karanténos rizzsel. vajmártással recept

A recept értékelése: 5,0 pont
  • 60 min
  • könnyû
  • olcsó

megtekintve: 827 alkalommal

elkészítve: 10 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Tóth Judit

Elkészítése

Halat sózom borsozom, (200 gr) kevés vajon tepsiben 2 karika citrommal sütöm,(20 perc) ha kész 100 gr krémsajtot kikeverek 1/2 teáskanál útifűmaghéj, pici fehér bors a halra teszem rá reszelt sajt grillezem 5 percet.
A babot, a visszamaradt zsírban átmelegítem.
Mártás:50 gr liga kiforralom bele só bors, kevés citromlé, 1/2 csokor apróra vágott petrezselyemzöld.
A halra, babra tálaláskor locsolom a mártást.

főzési idő: 20 min
sütési idő: 20 min
hőfok: 180 °C

Személyes jó tanács

A bab épp csak roppanós legyen

Hozzávalók

20 dkg hal
citrom
10 dkg krémsajt
1/2 teáskanál útifűmaghéj
fehér bors
reszelt sajt
5 dkg margarin
1/2 csokor petrezselyemzöld
bab

Kövess minket a Facebookon is!