megtekintve: 8 672 alkalommal
elkészítve: 226 alkalommal megfőztem én is
A tejszínhabot kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarponét, a vaníliás cukrot és a mézet.
A babapiskótákat a likőrös kávéba mártjuk, és egy nagy négyszögletes forma aljába lerakjuk. A barack felét elosztjuk rajta, majd rásimítjuk a krém felét, újból piskóta, barack, majd a tetejére krém következik.
Legalább 4 órára hűtőbe rakjuk.
Tálalás előtt kakaóval megszórjuk. Majd poharakba vagy tálkákba adagoljuk és tejszínhabbal díszítjük.
Befőttből. vagy fagyasztott gyümölcsből is készíthető!
50 dkg őszibarack
4 evőkanál méz
3 dl tejszín
50 dkg mascarpone
vaníliás cukor
2,5 dl kávé
40 dkg babapiskóta
mandulalikőr
a szóráshoz:
kakaópor
a díszítéshez:
tejszínhab