megtekintve: 11 865 alkalommal
elkészítve: 392 alkalommal megfőztem én is
Egy pohárban alaposan összekeverjük a joghurtot, az édesítőt, az aromát és a citromlevet, majd beletesszük a keményítőt, és azzal is elkeverjük.
Ezt gépi habverővel keverjük hozzá az előzőleg összetört túróhoz, és jól összekeverjük.
Egy 20 cm-es szilikonos formába öntjük a tésztát, szétterítjük, és előmelegített sütőben 225 fokon 30 percig sütjük. Ha eltelt a 30 perc, elzárjuk a gázt, és a sütőben hagyjuk kihűlni.
A formából könnyen kijön, nagyon szépen szelhető.
sütési idő: 30 min
hőfok: 225 °C
sütési mód: alsó sütés
További diétás receptek:
dietasmindennapok.blogspot.hu
facebook.com/dietasmindennapok
250 g zsírszegény tehéntúró
100 g zsírszegény (3,5%-os) natúr joghurt
1 evőkanál folyékony édesítőszer
1 evőkanál vaníliaaroma
2 evőkanál (30 ml) 50%-os citromlé
20 g (1 púpos evőkanál) étkezési keményítő