

megtekintve: 7 370 alkalommal
elkészítve: 150 alkalommal megfőztem én is
Elkészítés:A krémhez a joghurtot, a cukrot ,a túrót, a citromlevét,a reszelt citromhéját és a málnapürét simára keverjük,majd hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt,végül az 1 dl hideg vízben megduzzasztott és mikróban forróra melegített zselatint.
A krémet csillag csöves habzsákba szedjük és az előkészített üveg kelyhekbe nyomjuk szép spirálosra .
Két órára hűtőbe tesszük ,hogy krém megdermedjen.
Tálalásnál a tetejét málna szemekkel díszítjük.
főzési idő: 1 min
A krémhez: 20 dkg málna, 2dl joghurt, /én görögöt használtam/,5dkg porcukor,15 dkg túró,1db kezeletlenen citrom leve és héja ,10 dkg szitán átszűrt málnapüré ,5 dl hideg tejszín,2 dkg zselatin.
A díszítéshez:kb 10 dkg málna néhány zöld levél .
Tálaláshoz: 6 db üvegkehely.