

megtekintve: 8 133 alkalommal
elkészítve: 178 alkalommal megfőztem én is
A kókuszreszeléket az édesítővel és sűrített tejjel formázható masszává gyúrjuk.
Tegyük egy kisebb téglalap formába, amit majd ha részre vágunk.
Turmixoljuk le a málnát, majd a kis vízzel és édesítővel forraljuk össze. A már puha zselatinlapokat oldjuk fel benne és öntsük a kókusz tetejére. Tegyük pár órára hűtőbe. Amikor a zselé megdermedt, vágjuk fel és mártsuk a csokoládéba.
6 darab
10 dkg kókuszreszelék
10 ek cukrozatlan sűrített tej ha folyékony akkor elég az 5 ek
édesítő
málnazselé
10 dkg málna
2 zselatinlap
édesítő ízlés szerint
0,5 dl víz
10 dkg cukormentes ét vagy tejcsokoládé, étolaj