megtekintve: 12 360 alkalommal
elkészítve: 230 alkalommal megfőztem én is
A csirkehúst apró kockára vágjuk, megmossuk, hagyjuk kicsit leszáradni.
A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk.
1. Fölforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, belemorzsoljuk a rozmaringot, felöntjük a borral, és puhára pároljuk.
2. A petrezselymet leöblítjük, apróra vágjuk. Ha a hús megpuhult, beletesszük a kukoricát, a petrezselymet, megsózzuk, és jól átforraljuk.
főzési idő: 30 min
Burgonyapürét, vagy fehér kenyeret kínálhatunk mellé.
40 dkg csirkemellfilé
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj
1 ágacska rozmaring
1 dl száraz fehérbor
1 csokor petrezselyem
40 dkg konzerv kukorica