

megtekintve: 8 949 alkalommal
elkészítve: 185 alkalommal megfőztem én is
A torta aljának a hozzávalóit összedolgozzuk,gyúrjuk
, majd egy keveset kiveszünk belőle, a többit pedig egy sütőpapírral bélelt 24 cm-s tortaformába nyomkodjuk.
A torta forma oldalát is rákapcsoljuk.
A félretett masszából kis golyókat formázunk, ezek lesznek a tortadíszek egy része.
A tejet a cukorral,búzadarával felfőzzük,kihűtjük.
Vizes kézzel golyókat formázunk és kókuszreszelékbe forgatjuk.
A pudingokat a tejben a cukorral felfőzzük, majd hozzá keverjük a kókuszreszeléket is.
A kekszes alapra öntjük még melegen.
Jól megrázzuk,hogy szépen simuljon a forma falához.
Ezután kihűtjük.
A tejszínt kemény habbá verjük és a krémre simítjuk.
Megszórjuk kókuszreszelékkel és a két féle golyókkal díszítjük.
A torta aljához:
40 dkg darált háztartási keksz
10 dkg porcukor
1 fiola rumaroma
3 ek sárgabaracklekvár
3 ek kakaópor
10 dkg vaj
A krémhez :
20 dkg kókuszreszelék
8 dl tej
2 csg vaníliás pudingpor
3 ek cukor
A krém tetejére:
2 dl Meggle habtejszín
A díszítéshez a golyókhoz:
2 dl tej
1 ek cukor
2 ek búzadara