Grill ételek háttér
kukk

Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb recept

A recept még nem lett értékelve
  • 60 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 4 847 alkalommal

elkészítve: 111 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Salamon Csilla

Elkészítése

A csirkecombokat megmossuk.
A főtt tojásokat és a tarját felkockázzuk.
A tejbe áztatott zsemléket kinyomkodjuk, hozzáadjuk a felkockázott tarját és a tojást. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Ezzel a töltelékkel megtöltjük a csirkecombokat. Megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel (én egy kis szárított medvehagymával is meghintettem).
Olajjal kikent tepsibe helyezzük. 0.5 dl vizet öntünk alá, fóliával lefedve sütjük.
Teljes készre sülés előtt 10 perce levesszük róla a fóliát, meglocsoljuk a pecsenyelével, és visszatesszük a sütőbe.

sütési idő: 40 min

Hozzávalók

4 db egész csirkecomb
3 db főtt tojás
20 dkg füstölt-főtt tarja
2 db zsemle
1.5 dl tej
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
1 csokor petrezselyem
1 kk kakukkfű
5 ek napraforgó olaj
0.5 dl víz

Kövess minket a Facebookon is!