megtekintve: 4 737 alkalommal
elkészítve: 119 alkalommal megfőztem én is
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, folpackba csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük. Utána diónyi gombócokat gyúrunk, sütőpapíros tepsire téve 170 C fokos sütőben 17-18 perc alatt megsütjük.
Vizet a kristálycukorral felforraljuk, majd ráöntjük a csokoládéra, és a többi hozzávalóra. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap jól kihabosítjuk, és a kihűlt sütiket egyet-egyet összeragasztunk, tetejét olvasztott csokival csíkozzuk.
sütési idő: 15 min
hőfok: 170 °C
sütési mód: alul-felül sütés
Dobozban sokáig eláll
32 dkg liszt
5 dkg kakaó
23 dkg porcukor
23 dkg margarin
6 tojássárgája
kevés reszelt narancshéj
Csoki krém:
10 dkg csokoládé
5 dkg holland kakaó
15 dkg margarin
15 dkg kristálycukor
1 dcl víz