megtekintve: 7 517 alkalommal
elkészítve: 125 alkalommal megfőztem én is
A hozzávalókból rugalmas tésztát gyúrunk. Betesszük pihenni a hűtőbe. ( Nálam egy éjszakát). Vékonyra kinyújtjuk, közepes karikával kiszúrjuk, 180 C fokra előmelegített sütőben kb. 14-15 perc alatt szép rózsaszínűre sütjük. ( A sütőlapot kicsit kikentem margarinnal.)
Hulala keményre felverve , óvatosan a mascarponéhoz keverni a citromlével, és mehet két korong közé. A tetejére most csorgattam egy kis csokit.
sütési idő: 12 min
hőfok: 180 °C
sütési mód: alul-felül sütés
nagyon finom, dobozban elálló süti.
30 dkg liszt
20 dkg margarin
10 dkg cukor
1/2 sütőpor
kb. 1 kanál tejföl.
A krém hozzávalói:
kb: 15-20 dkg mascarpone
kis citromlé
2 dcl hulala