Torta háttér
kukk
  • Pénzkereső Szókereső

Zsiványbuksza burgonya krokettel recept

A recept értékelése: 4,5 pont
  • 90 min
  • közepes
  • közepesen olcsó

megtekintve: 10 563 alkalommal

elkészítve: 159 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: tocsi17

Elkészítése

A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket. Felkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát. A húst elővesszük és minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét, és ezután bepanírozzuk. Olajban kisütjük.

Mi most burgonyakrokettal és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom különleges íze van.

sütési idő: 90 min

Hozzávalók

kb 80 dkg pulyka medálian
1 kis fej vöröshagyma
sonka
sajt
füstölt kolbász
bacon szalonna
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

ételízesítő

Kövess minket a Facebookon is!