

megtekintve: 11 644 alkalommal
elkészítve: 175 alkalommal megfőztem én is
A húst éles késsel bevágjuk és szétnyitjuk mint a könyvet. Kiklopfoljuk, sózzuk. Egy kicsit állni hagyjuk, addig elkészítjük a tölteléket. Felkarikázzuk a hagymát, kolbászt, sonkát. A húst elővesszük és minden darab húst megtöltünk a következőkkel: sonka, hagyma, kolbászkarika, sajt és a végén a bacon. Ráhajtjuk a hús másik felét, és ezután bepanírozzuk. Olajban kisütjük.
Mi most burgonyakrokettal és almapaprikával tálaltuk, de készíthető krumplipürével vagy sült krumplival is. Nagyon finom különleges íze van.
sütési idő: 90 min
kb 80 dkg pulyka medálian
1 kis fej vöröshagyma
sonka
sajt
füstölt kolbász
bacon szalonna
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
só
ételízesítő