megtekintve: 5 245 alkalommal
elkészítve: 74 alkalommal megfőztem én is
A párizsit keskeny rövid hasábokra, a hagymát apró kockára vágjuk. Az egyben megfőtt burgonyát kihűtjük, majd kis kockára vágjuk., a főtt tojás fehérjét szintén kockára. Az uborkát vékony karikára. Egy tálban az összes hozzávalót összekeverjük. Az öntet hozzávalóit simára keverjük, majd óvatosan összeforgatjuk a salátával. Pár órát " érleljük". Hideg helyen-hűtőben- tároljuk.
Húsok mellé kitűnő, de önmagában is tökéletes.
Hozzávalók ( kb. 4 adag)
20 dkg párizsi
1 fej lila hagyma
3-4 db kis csemege uborka
2 főtt tojás
1 nagyobb főtt krumpli
Öntet:
1 kis doboz natúr joghurt
4-5 kanál majonéz
kiskanál mustár
kicsi só
kevés cukor