

megtekintve: 5 124 alkalommal
elkészítve: 154 alkalommal megfőztem én is
A kicsontozott csirkecombot apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és serpenyőben olajon megpirítjuk úgy, hogy kis vizet öntünk alá.
A krumplit meghámozzuk, nem túl vastag karikára szeleteljük.
A tepsit kiolajozzuk, ráfektetünk egy réteget a nyers krumpliból, a következő réteget a hús fogja képezni a szafttal együtt, majd a nagy karikákra vágott hagyma és a legvégén a maradék krumplival beborítjuk.
Alufóliával lefedjük és így puhára főzzük.
Aztán kivesszük a sütőből, tejföllel megkenjük, reszelt trappista sajttal megszórjuk és én még feta sajtot is morzsoltam a tetejére. Visszatesszük és addig sütjük amíg szépen meg nem pirul a teteje.
sütési mód: alul-felül sütés
-1 kg krumpli
-2 csirkecomb kicsontozva
-3 nagy fej vöröshagyma
-1 nagy tejföl
- sajt